Tungaloy

Tanoi

Als het gaat om machinetappen voor schroefdraadbewerkingen mag de Japanse firma TANOI met recht vooruitstrevend worden genoemd.

Sinds begin jaren twintig produceert zij gereedschappen voor industrieel gebruik.
Door een grote verscheidenheid aan producten is TOOL TRADER in staat u de juiste oplossing te bieden.
Met de nieuwe SL-taflets en IT-taflets introduceren wij een nieuwe generatie op het gebied van draadsnijden.

NS

Hardmetalen frezen zijn voor de Japanse firma NS TOOL het speerpunt als het gaat om ultra-precisie. Met name voor de bewerking van drie-dimensionale producten zijn de frezen leverbaar in een grote diversiteit aan vormtypen.

Voorzien van de gepat enteerde Mugencoating is het programma leverbaar vanaf 0.01 mm. Hiermee kan men materialen bewerken met een hardheid van 70 Hrc.

WTE

Miller

Sinds 2003 is MILLER lid van de wereldwijde Mapal Groep. Succesvol fabriceert zij volhardmetaal precisiegereedschap voor boren en frezen. Zowel producten uit het standaardprogramma als klantspecifieke artikelen kunnen worden geleverd.

Altenstadt is de thuishaven van het gerenommeerde merk waar het ontwerpen en produceren van het materieel volgens de hoogste kwaliteitseisen plaatsvindt.

Haar streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding alsmede een verregaande inzet en flexibiliteit hebben MILLER tot een zeer gewaardeerd partner in de markt gemaakt.

Avantec

De Duitse firma AVANTEC heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de metaalindustrie.

Naast een standaardprogramma op freesgebied, kan zij een belangrijke schakel vormen in turnkey-projecten om, in nauwe samenwerking met de klant, het juiste gereedschap te leveren.

Met name als het gaat om speciale toepassingen weet AVANTEC de juiste weg te bewandelen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Kelch

Voor optimale resultaten biedt de Duitse firma KELCH een volledige lijn machine-gereedschappen.

Met dit programma bieden wij u innoverende oplossingen en garanderen de hoogste precisie en stabiliteit.
De producten uit de I-tec-lijn bijvoorbeeld, vooraanstaand op het gebied van krimptechnologie, hebben inmiddels vele klanten tot tevredenheid gestemd.

Deze reeks is leverbaar in ISO-, HSK- en PSK-systemen.

Beck

Eppinger

De Duitse firma EPPINGER, marktleider op het gebied van toolingsystemen, is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige precisie-houders voor draai- en langdraaimachines.

Met het modulair gepatendeerde Preciflex-systeem neemt EPPINGER een prominente plaats in als het gaat om het realiseren van korte instel- en wisseltijden.

Kyocera

Mondiaal is KYOCERA een belangrijke leverancier als het gaat om snijgereedschappen ten behoeve van de industriƫle markt.

Hardmetaal, cermet, keramiek, CBN en PCD vormen een greep uit de diverse snijmaterialen waarin het brede assortiment verspaningsgereedschappen verkrijgbaar zijn. Zowel draai-, boren-, steek, frezen- en draadsnijbewerkingen behoren hiertoe tot de mogelijkheden.

Met name de nieuwe cel fiber-techniek heeft de Japanse firma op een hoger plan geplaatst als het gaat om haar partnerschap in de metaalindustrie.

TOOL TRADER wijst u graag op de vele mogelijkheden.